några koppar te senare...

2013-09-30 ♥ 21:46:23

... Har jag insett att det där med globalisering inte är min cup of tea. Jävlar, vilken torr humor hon har tänker ni nu. Man får det av att isolera sig i en stuga med komplex Harvard-litteratur på engelska.

För det är just det jag har gjort de senaste timmarna. Pappas "kontorsstuga" på vår bakgård är verkligen den perfekta plugghörnan, where the magic happens. Här råder total tystnad och det är exakt vad jag behöver för att kunna koncentrera mig.

Nu ska jag repetera lite verbos irregularos som det heter en español, sen ska min mörbultade kropp få lite välförtjänt vila. Gårdagens chins-träning satte sina spår vill jag lova. Rygg är helt klart min svagaste muskelgrupp, men det är bara att kämpa på!

Buenas noches mis queridas
 

mareld

2013-09-30 ♥ 16:54:00


Denna eftermiddag spenderas vid köksbordet studerandes engelska, samhällskunskap, spanska, matematik, svenska och geografi, det vill säga i princip alla kurser jag läser. Har väldigt mycket i skolan den här veckan så det kommer bli plugg för hela slanten.

Motivationen är väl inte direkt på topp, men med favoritmuggen fylld av favoriteet går det i alla fall lite lättare. Åtminstone vad jag inbillar mig. 

Dags att återgå till studierna.

Note to self: En och en halv liter te är mer än vad min blåsa kan hantera.
 
 

and i told you to be patient

2013-09-29 ♥ 17:18:02

Börjar om på nytt. Ska försöka bli bättre på att dokumentera mitt liv i bild och text. För det är ju alltid kul att då och då blicka tillbaka, minnas det som var.

Just nu inhalerar jag några milligram koffein, för snart är det dags för lite bilkörning. Mitt körhumör (är det ens ett ord?) varierar oftast mellan hysteriskt fnissande och "JÄVLA CYKLISTJÄVLAR!". Inte så stabilt alltså. Summan av kardemumman: Håll er inne kära frösöbor.
 

RSS 2.0